Het is stil op het Beursplein. Te stil. Verreweg de meesten van ons werken thuis, al dan niet vrijwillig. Voor de sociale dieren onder ons was dat vanaf het begin al zwaar. Maar ook voor de mensen die in eerste instantie van het thuiswerken genoten, is de lol er wel een beetje af. We missen onze collega’s, de gezelligheid, het potje tafelvoetbal na de lunch en het simpelweg even een vraag kunnen stellen zonder een hele Teams-call op te moeten zetten. Daarom vinden wij van het Beursplein het tijd voor een leuke winactie voor al onze thuiswerkende Beursplein-collega’s!

De winactie
Ga voortaan übercomfortabel en als een echte thuiswerkbaas die calls in! Of gun een van jouw collega’s de stijl die hij of zij nodig heeft! Want: wij geven 20 originele adidas/Beursplein-thuiswerkpakken ter waarde van €100,- weg!

Wat moet je doen?
Laat in een comment op deze LinkedIn-post weten waarom jij een echte thuiswerkbaas bent, of tag een van je collega’s. Wij verloten 20 thuiswerkpakken onder de leukste comments. De winnaars maken we op 18 november via onze LinkedIn-pagina bekend. Wij nemen daarna persoonlijk contact op met de winnaars en sturen het thuiswerkpak in de juiste maat op.