Een zingend compliment: de thuiswerk-serenade
Voor die ene collega die een echte thuiswerktijger is. Of juist een collega die wat extra aandacht kan gebruiken? Bekijk de video’s van de thuiswerkers die door hun collega’s zijn genomineerd voor een echte Beursplein thuiswerk-serenade.
Thuiswerk serenade voor Emma Sluman
Prorail
Emma Sluman is beleidsadviseur duurzame inzetbaarheid. Haar collega Henrike Jongman ziet dat Emma zich altijd voor 110% inzet voor anderen. Om te voorkomen dat ze haar eigen vitaliteit uit het oog verliest, verdient ze deze serenade. Emma is een echte thuiswerktijger.
Thuiswerkserenade voor Annelies Legters
AM-Pharma
Annelies is druk bezig met het opstarten van een belangrijke studie voor AM-Pharma. Haar collega Danielle Forkink-van der Riet werkt dagelijks met haar samen en is enthousiast over het teamwork op afstand. Ze vindt Annelies een echte thuiswerkbaas.
Thuiswerkserenade voor Mark Peters
NHG
Mark is HR-manager en groot inspirator voor het team. Hij zorgt voor verbinding binnnen de organisatie. En dat lukt hem zelfs vanaf huis! Dan ben je een echte thuiswerkbaas en verdien je een thuiswerkserenade. Zijn collega Raymond Vlielander heeft ons getipt.
Thuiswerk-serenade voor Bjorn Jonkergouw, Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Bjorn is een echte thuiswerkbaas, die een serenade verdient. Hij stuurt een groot team aan, doet een pittige studie, lekker aan het sporten en thuis een gezellige boel met een kinderrijk gezin. Ook met zo’n vol programma, weet hij voor iedereen tijd vrij te maken. Daarom is hij door zijn collega’s genomineerd.
Thuiswerk-serenade voor Judith Slaats, ACTIAM
Judith is de liefste collega die er is. Door het thuiswerken mist ze de gezelligheid en verbinding met collega’s op kantoor. Om haar even in het zonnetje te zetten is ze door haar collega’s genomineerd voor een thuiswerk-serenade.
Thuiswerk-serenade voor Bart aan den Toorn
ACTIAM
Bart is een echte thuiswerktijger. Wat er ook gebeurt, hij blijft altijd vrolijk en positief. Hij is een fijne collega, waar iedereen graag mee samenwerkt. Als er iemand is die een serenade verdient, dan is hij het wel.
Thuiswerk-serenade voor Karina Wirschell
ACTIAM
Karina mist haar collega’s enorm. Ze krijgt energie van mensen om haar heen, ze is een super sociale collega. Het thuiswerken zonder de gezelligheid van kantoor valt voor haar niet mee, daarom verdient ze een muzikale opsteker.
Thuiswerk-serenade voor Willem Raaben
AM-Pharma
Willem is een echte thuiswerkheld. Hij is een rots in de branding, zowel op kantoor als vanaf huis. Hij werkt al weer 18 jaar vor AM-Pharma. Als er iemand is die een thuiswerkserenade verdient, dan is hij het wel.