Een zingend compliment: de thuiswerk-serenade
Voor die ene collega die een echte thuiswerktijger is. Of juist een collega die wat extra aandacht kan gebruiken? Bekijk de video’s van de thuiswerkers die door hun collega’s zijn genomineerd voor een echte Beursplein thuiswerk-serenade.
Thuiswerk-serenade voor Bjorn Jonkergouw, Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Bjorn is een echte thuiswerkbaas, die een serenade verdient. Hij stuurt een groot team aan, doet een pittige studie, lekker aan het sporten en thuis een gezellige boel met een kinderrijk gezin. Ook met zo’n vol programma, weet hij voor iedereen tijd vrij te maken. Daarom is hij door zijn collega’s genomineerd.
Thuiswerk-serenade voor Judith Slaats, ACTIAM
Judith is de liefste collega die er is. Door het thuiswerken mist ze de gezelligheid en verbinding met collega’s op kantoor. Om haar even in het zonnetje te zetten is ze door haar collega’s genomineerd voor een thuiswerk-serenade.
Thuiswerk-serenade voor Bart aan den Toorn
ACTIAM
Bart is een echte thuiswerktijger. Wat er ook gebeurt, hij blijft altijd vrolijk en positief. Hij is een fijne collega, waar iedereen graag mee samenwerkt. Als er iemand is die een serenade verdient, dan is hij het wel.
Thuiswerk-serenade voor Karina Wirschell
ACTIAM
Karina mist haar collega’s enorm. Ze krijgt energie van mensen om haar heen, ze is een super sociale collega. Het thuiswerken zonder de gezelligheid van kantoor valt voor haar niet mee, daarom verdient ze een muzikale opsteker.