Loading Events
This event has passed.

Tijdens de vierde editie van Espresso for the Mind spreekt Job Boersma, de leugen expert van Nederland. Hij geeft je een antenne voor misleiding en vertelt je alles over slimme gesprekstechnieken en lichaamstaal-analyse. Job Boersma is gespecialiseerd psycholoog en getraind door CIA agent James Newberry.

Kun jij een leugen herkennen?
Of een halve waarheid?

Door de populaire televisieserie Lie to me is het fenomeen micro-expressies bekender geworden. Een micro-expressie is een snelle oncontroleerbare expressie op het gezicht, die kort zichtbare en zeer waardevolle informatie geeft over hoe iemand zich echt voelt.

De skill van micro-expressies lezen was tot voor kort nog het privilege van organisaties als de FBI en de CIA. Tegenwoordig kunnen ook andere professionals leren gezichtsexpressies te signaleren en interpreteren, om deze kennis te gebruiken in het dagelijks werk.

Leer micro-expressies lezen
Handig in je dagelijkse werk

Is iemand écht overtuigd? Is dit de juiste kandidaat voor een functie? Heeft jouw projectmedewerker er nog vertrouwen in? Of roept je opmerking irritatie op? Tijdens deze webinar leer je minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren. Een skill waar je de rest van je leven wat aan hebt! En niet alleen zakelijk 🙂

Espresso for the Mind webinar
Start je dag met een mentale boost

Deze webinar in de serie Espresso for the Mind is er speciaal voor alle mensen die werken rondom het Beursplein. We willen elkaar als Beurspleinburen graag inspireren en samen de dag starten met een mentale boost. Deze oppepper voor je brein – vol met interactie en handige tips & tricks – is er eentje die je niet wil missen. De toegang is gratis, maar meld je wel snel aan via Eventbrite.

 

Online gratis webinar ticket

 
 
 

Over Job Boersma

Job Boersma is een veelgevraagd gastspreker en trainer. Als consultant adviseert, coacht en traint hij professionals en organisaties bij lastige bedrijfspolitieke processen en onderhandelingen. Als psycholoog bekwaamde hij zich in micro-expressies- en leugendetectietraining. Hij studeerde ondermeer Facial Action Coding System of FACS bij Dr. Erica Rosenberg (scientific consultant voor de TV serie Lie To Me) en Lie Detection bij de Paul Ekman International Group. Daarnaast werd hij in verhoortechnieken opgeleid door voormalig CIA agent en leugendetectiewizard James Newberry.

Job’s expertise wordt regelmatig gevraagd door onder andere Business University Nyenrode, DenkProducties, De Nederlandsche Bank, ING, Institute for Busines Development België, Centre for Forensic Neuroscience Manchester en Q plus Consultancy Kuala Lumpur. En 13 oktober op het Beurplein Utrecht.