Loading Events

Op 7 april transformeert het Beursplein in Utrecht tot het kloppende hart van de stad met de Culturele Zondag ‘Beating Heart’. Deze speciale editie van het terugkerende cultuurfestival belooft een dag vol cultuur, kunst en creativiteit.

Waarom je erbij moet zijn

Beating Heart biedt een unieke kans om de culturele diversiteit en creativiteit van Utrecht te ervaren. Het programma is een mix van muziek, theater, dans en meer, allemaal samengebracht op het Jaarbeursplein. Er is voor ieder wat wils, zowel in cultuur als catering!

Ondersteuning door Beursplein

Het Beursplein, als trotse sponsor van deze editie, onderstreept hiermee haar ambitie om het Jaarbeursplein als ‘podium van de stad’ te positioneren. De ondernemers van het plein zetten zich in voor een levendig en gastvrij Utrecht, waar cultuur en ondernemerschap hand in hand gaan. Deze Culturele Zondag is een uitgelezen kans om deze visie met het publiek te delen en te laten zien hoe het Beursplein midden in de maatschappij staat.

Programma en meer informatie

Voor een overzicht van alle activiteiten en het volledige programma van Beating Heart, bezoek je de officiële website van Culturele Zondagen: culturelezondagen.nl. Hier vind je alle details over de optredens, deelnemende kunstenaars en locaties, zodat je jouw dag optimaal kunt plannen.

Zien we je daar?

Het ondernemerscollectief Beursplein en alle betrokkenen bij Culturele Zondagen kijken uit naar je komst op 7 april. Het wordt een dag om niet te missen. We zien je graag op het Beursplein voor een dag vol vermaak en gezelligheid!

Share This Story, Choose Your Platform!